I minnet

Rödrävens Hjortron  &  Rödrävens Kantarell

SVCH SLCH LP Rödrävens Hjortron  &  SVCH SUCH SLCH LP Rödrävens Kantarell

Det är med oerhört stor sorg och saknad som våra vänner Windy och Molly lämnat oss. De fick vandra tillsammans över regnbågsbron när åldern tog ut sin rätt. Samtidigt som vi är ledsna över att de inte finns hos oss mer, känner vi en stor glädje över att få ha haft dem hos oss i över 12 respektive 14 år. Vi har haft så roligt under alla åren och det är tack vare dessa damer som vårt hundliv startade. Vi kommer aldrig att glömma er!

TACK för alla underbara år tillsammans!

Lönnlövets Twinni

Lönnlövets  Twinni

Det är med oerhört stor sorg och saknad som vår pajas och lilla tjuv Tinna-Lisa lämnat oss! En elakartad, snabbväxande och stor juvertumör tvingade oss att låta vår glada och pigga lilla hund somna in. Tinni kommer att bli ihågkommen som vår lilla hund som aldrig var äldre än en unghund, ständigt på språng att hitta en vante, en strumpa eller en bulle att stjäla. Hon blev aldrig gammal trots sina dryga 10 år, utan hon var lika glad och sprallig som hon alltid varit. Det känns skönt i sorgen att hon fick sluta sitt liv lyckligt ovetande om tumören som låg och lurpassade.

TACK för alla underbara år, du har gjort vårt liv så mycket roligare!

Lönnlövets Hera

SE U(u)CH LP SE VCH LP Lönnlövets Hera

Det är med oerhört stor sorg och saknad som mattes ögonsten har fått somna in. Hera var hunden i mitt hjärta och min allra bästa vän. Vi fick kampera ihop i 12,5 år och jag är innerligt tacksam för dessa år! Tack vare Hera har jag lärt mig så mycket, träffat så många trevliga vänner och gjort så många roliga saker. Det var Hera som var min stora tröst när vår häst dog, det var Hera och jag mot världen! Hera valde jag när hon bara var två timmar gammal och alla sa åt mig att man inte kunde välja valp när de var så små. Men jag drog verkligen vinstlotten! Hundlivet är inte lika långt som vårt liv och en dag kommer den oundvikliga dagen – den 18:e december var det Heras tur, min alldeles egen Hera-Bera. Livet kommer bli tomt men det glada minnerna kommer att leva vidare.

Sov gott Hera-Bera och TACK för alla år!

Dutch Sipax v d Echtinger Grift

Dutch Sipax v d Echtinger Grift

Ibland är livet orättvist, Sipax blev bara 8 månader gammal när vi var tvungna att låta honom göra hundarna i hundhimlen sällskap. Hans liv hade knappt börjat innan det fick sluta. Sipax var en underbar liten hund med ett helt fantastiskt temperament. Han var otroligt följsam, social och alltid med på noterna. Sipax är en hund som verkligen saknas oss.

Röj med gamlingarna där uppe i hundhimlen grabben!

Lönnlövets Hrist

Lönnlövets Hrist

Hrist var en mycket speciell hund. Hon var en hund hemma och då var hon världens snällaste och mest tåliga hund. Hon skulle aldrig komma på tanken att göra någon förnär. Men när hon kom utanför dörren förvandlades hon till hunden som jagade harar på tre ben, svalde levande fågelungar innan man hann blinka, kunde absolut inte gå i koppel och mycket annat har hon på sitt samvete. Hon var väldigt rädd för veterinären och därför känns det extra bra att hon somnade i sin korg en lördag och inte vaknade något mer.

Tack Hrist för alla år, du kom när du verkligen behövdes!

Lönnlövets Piggelin

SUCH SLCH LPIII LPII LPI Lönnlövets Piggelin

Lina var en hund som man bara inte kunde låta bli att älska. Hon var en glad och sprallig hund som gick som en ängel i koppel. Man märkte aldrig att man hade en hund i kopplet. När hon bodde hos oss i samband med valpningen så fick vi se en annan sida av Lina. Den envisa…. Hon hade hittat ett utmärkt ställe att valpa på, under våra yttertrapp och så fort hon fick chansen var hon på väg dit. Det krävdes mycket övertalning för att få henne att inse att valplådan var ett ok ställe för valparna. Lina finns kvar bland oss i form av alla hennes barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Tack Lina, du var verkligen en hund på miljonen!

Läs mer: