Integritetspolicy

Vilka vi är

Lönnlövets tollare är en kennel som föder upp tollare. Kennelinnehavare är Petra Scharin, Anna Scharin och Kristina Nilbrink.

Vår webbplatsadress är: https://www.lonnlovets.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

Som besökare på vår sida har du tyvärr inte möjlighet att lämna någon kommentar. Detta innebär också att vi inte samlar in någon personlig information om dig som besökare.

Media

Som besökare på vår sida har du tyvärr inte möjlighet att ladda upp bilder på vår webbplats. Detta innebär också att vi inte samlar in någon personlig information om dig som besökare.

Kontaktformulär

Webbplatsen har ett kontaktformulär där du anger namn och e-postadress. Denna information skickas till våra personliga e-postkonton.

De besökare som kontaktar oss via kontaktformuläret eller direkt via mejl och är intresserade av en plats på intresselistan för valp kommer att noteras på en fysisk papperslista där vi sparar namn, e-postadress samt telefonnummer.

För de besökare som kontaktar oss via kontaktformuläret eller direkt via mejl och har en generell fråga kommer vi inte att spara någon personlig information om, utan mejlet med dina uppgifter slängs när frågan är besvarad.

Cookie-filer

Då du som besökare inte kan lämna någon kommentar på vår webbplats så kommer inga personliga uppgifter såsom namn och e-postadress om dig att sparas i cookie-filer.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Vår webbplats har inget inbäddat innehåll från andra webbplatser.

Innehåll på webbplatsens sidor

På respektive hunds sida anger vi namnet på hundens ägare efter överenskommelse med ägaren.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte med oss av personlig data till någon annan part.

Hur länge vi behåller era uppgifter

De besökare som använder kontaktformuläret eller skickar mejl direkt till oss och som är intresserade av att stå på intresselistan för valp kommer vi att spara personlig data tills dess att kullen du är intresserad av valp från är levererad till de nya ägarna. När valparna är levererade makuleras intresselistan.

Ägaruppgifter raderas då hunden avlider.

Vilka rättigheter du har över dina data

Besökare kan när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Ägare till hund uppfödd hos oss kan när som helst  begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Om du vill att vi raderar dina personuppgifter så skickar du ett mejl till:
anna.scharin@lonnlovets.se

Vart vi skickar dina uppgifter

Vi skickar inte dina uppgifter vidare.

Din kontaktinformation

Anna Scharin (anna.scharin@lonnlovets.se)

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Intresselistan för valpköpare är en papperslista som förvaras hos någon av kennelinnehavarna.