Tollarspecialen 2021

Det var väldigt länge oklart om det skulle bli en Tollarspecial 2021 eller inte på grund av COVID-19 och de restriktioner som gällde. I grevens tid lättades det på restriktionerna och Tollarspecialen genomfördes. Det var färre hundar än vanligt som deltog men 245 tollare med hussar och mattar träffades i Karlsborg första helgen i augusti.

Vi hade ett litet gäng Lönnlöv som deltog och vilka fina insatser vi fick se! Flotta vann WTs nybörjarklass med 100 poäng och Triss kom 3:a med 98 poäng. Ajax startade också på WT och fick 45 poäng. På tollingjaktprovet debuterade Yes i ökl men var inte riktigt klar för klassen så det blev en nolla. Vim fick ett 2:a pris i nybörjarklass och Vixen fick ett 3:e pris i elitklassen. I utställningsringen blev Jolle 2:a Bästa hane samt BIS i ökl. Triss blev 3:a i juniorklass tikar, Yacht blev 3:a i öppenklass tikar och Vixen blev 4:a i jaktklass tikar. Vår uppfödargrupp fick HP och blev 3:e placerade.

Vårt vandringspris ”Den vandrande Apportbocken” tilldelades i år Malin och Flotta med motiveringen: ”På ett mycket FLOTT sätt kammade de hem full pott och segern!”

Tack till er valpköpare som deltog på årets Special och ett speciellt stort tack till Lucas för alla fina bilder!