Tollarspecialen del 2 2007

På lördagen var det dags för jaktproven. Lina och Daizy hade direktkvalat till sina respektive klasser då de hade de meriter som krävdes. Från fredagens kval hade fyra av sex Lönnlöv tagit sig vidare, dessa var i juniorrutan Tintin och Thea och i nybörjarrutan var det Snoddas och Toffy. Vi är mycket stolta över att fem av sex gick till pris! Lina imponerade på oss alla med sitt välförtjänta 1:a pris, Toffy och Snoddas fick varsitt 2:a pris samt Daizy och Tintin fick varsitt 3:e pris. Den hund som imponerade mest på oss under jaktprovet var Tintin som apporterade vilt för sjätte gången i sitt liv och hon bara växte och växte ju längre provet gick. Det var otroligt härligt att se!

Lördagskvällen avslutade vi med vår traditionsenliga knytis-middag.

Daizy hämtade raskt in alla fåglarna på söket och hon genomförde hela provet på rekordsnabb tid. Domaren tyckte att Daizy var en otrolig sökhund.

Hon simmade för kung och fosterland också…

Malin genomför hotet från gårdagen (om Tintin skulle lyckas kvala till jaktproven skulle hennes öron plockas)

Snoddas har fixat vattenmarkeringen

Pep(pe) talk

Lina & Anna i finalen i mästarklassen!

Spänd förväntan

Inte nog med att Annika & Tintin kvalade till jaktprovet, de gick till pris också! De förvånade oss alla eftersom Tintin bara tränat vilt 6 gånger tidigare och aldrig tidigare apporterat varken kanin eller trut…

Då var dag 2 är slut, vill du se bilder från söndagen, klickar du här!