2017-08-20 Nyheter

Uppdaterat med information om vår planerade kull då både mamma-hund och pappa-hund varit duktiga i jaktrutorna under sommaren! Lycka har debuterat i Elitklass på SSRKs B-prov och fick ett 3:e pris. Hon har också fixat ett 1:a pris i Elitklass på tollingjaktprov – hon är en helt fantastisk hund som har lyckan att ha en lika fantastiskt förare i Ingela! Lukas vill inte vara sämre och han blev årets Tollarmästare på Tollarspecialen i Laholm!

Vid Gotlands tollingjaktprov startade Lönnlövets Flox ”Melvin” och Lönnlövets Busa vilket resulterade i ett 1:a pris i Nkl till Melvin och ett 2:a pris i Ökl till Busa.

Nu har samtliga av Spurtas valpar i den Blommiga kullen gått till pris på officiellt jaktprov och fem av dem har minst 1:a pris i Nkl! Tack till våra fantastiska valpköpare!