2020-07-07 Nyheter

Mycket har hänt sedan sist! Rapporter från senaste kullens valpköpare avslöjar att det är glada, sociala och nyfikna valpar som trivs i sina nya hem och det känns alltid så bra som uppfödare att få höra det.

Tyvärr är inte livet alltid glatt och i april fick vi en ny stjärna på hundhimmeln då Hurtig fick lämna oss efter en mycket kort sjukdom. Tack till Vivian & Arne Erik för att ni gav honom det mest perfekta hundliv en hund kan ha!

Vi har också fått en ny champion, Covid-19 till trots, och det är Yacht som snabbt och enkelt spårade hem viltspårschampionatet och har nu lagt till SE VCH till sitt namn.

Hela den Flytande kullen är röntgad med strålande resultat, alla fem har A-höfter och armbågar utan anmärkning. Även Ajax i den Rena kullen är röntgad med samma fina resultat. Tack till valpköparna för att ni röntgar era hundar!

Yacht och Ajax har även gjort sina BPH med skott.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.