2013-02-05 Nyheter

Nu är det bestämt att Spurta kommer att paras med Sixten. Spurta har börjat löpa så med lite tur blir det valpar som är leveransklara i mitten av juni. Mer information om vår kommande kull hittar du här!

Inom kort kommer information om årets klanhelg att skickas ut. Håll utkik i mejlboxen! Har du inte fått något mejl innan fredag, hör av dig till Anna.

I år kommer Tollarklubbens årsmöte hållas på Scandic Hotell i Upplands Väsby pga dubbelbokning av Ekbacken. Årsmötet är lördagen den 9 mars och den 10:e mars är det RAS-konferens. För mer information se Tollarklubbens hemsida. För er som har beställt Rasboken 2013 så kommer boken att finnas för avhämtning under helgen!
 
Vi har fått bilder som ska läggas in så fort Anna får en stund över. Är det någon mer som känner sig manad att skicka in bilder så vet ni vad Anna har för mejladress.
 
Det här inlägget postades i Nyheter 2013. Bokmärk permalänken.