2020-10-25 Nyheter

Pga av COVID-19 har vi beslutat oss för att inte träffa blivande valpköpare förrän våren 2021 då vi inte har någon planerad kull för tillfället.

Under hösten har flera av våra valpar tävlat i rallylydnad som resulterat i fina titlar! Vim, Yacht och Flotta har tilldelats titeln RLD N. Kajak tävlar i Norge och har fått titeln RL 1. Vim har även gjort storslam i fortsättningsklass och har därför även fått titeln RLD F. Kajak har även debuterat i klass 2 med ett 1:a pris.

Finish har varit på utställning och tilldelades cert.

Några starter på tollingjaktprov har det också blivit under hösten och Lotus har fått 2:a pris i ekl, vilket även Doris fått. Vixen tog två 1:a pris i ökl och debuterade i elitklass med ett 3:e pris, knappt 3 år gammal! Yes har debuterat i jaktprovsrutan med den finfina raden – 2:a pris, 3:e pris och 1:a pris med HP i nkl.

Vixen och Vim har även debuterat i lydnadsringen med varsitt uppflyttande resultat i startklass.

Via har genomfört sitt BPH med godkänt skott.

Ajax har tagit tre 1:a pris i ökl på viltspår.

Tre nya röntgenresultat har trillat in under hösten då Via och Yes är röntgade med HD A och ED ua samt Vim med HD B och ED ua.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.